YOGA IN EUROPE.EU
THE HIMALAYAN TRADITION OF YOGA AND MEDITATION

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NEWSLETTER FEBRUARI
www.yogaineurope.eu
 
Beste Yogavrienden,
Met veel genoegen sturen we alweer de tweede versie van de Europese Nieuwsbrief van de Himalaya Traditie, de februari-editie.
Er is weer veel nieuws te melden. We hopen je hiermee op de hoogte te houden van groot en klein nieuws.
Stuur de nieuwsbrief door aan je yogavrienden. Je kunt je aanmelden bij mail@wmeijer.demon.nl  als je de nieuws-brief niet rechtstreeks ontvangen hebt maar wel regelmatig wil ontvangen. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kun je via hetzelfde mailadres opzeggen.
 
      
 
AHYMSIN MEETING
 
Van 24 t/m 27 januari is het Bestuur van AHYMSIN ( Association Himalayan Yoga Meditation Society International) in Kuala Lumpur o.l.v Swami Veda bijeen geweest om de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de koers van de Himalaya Traditie voor de komende tijd te bespreken. Op grond van de ervaringen van het afgelopen jaar zijn een aantal zaken bijgesteld en verbeterd. 
Als je wil weten wat er besproken is en wat er beslist is klik dan op:
 
                                                                           http://www.yogaineurope.eu/newsandevents/news/107/

 

CONDOLEANCEBRIEF VAN SWAMI VEDA N.A.V. DE MAHASAMADHI VAN MAHARISHI MAHESH YOGI
 
Lees de condoleancebrief van Swami Veda n.a.v. de recente Mahasamadhi van Maharishi Mahesh Yogi en bekijk de laatste foto van Maharishi genomen vlak na zijn Mahasamadhi.              
                                               
                                                           Klik hier: http://www.yogaineurope.eu/newsandevents/news/108/
                                                                 
 
NIEUWE CD'S MET NIEUWE LECTURES VAN SWAMI VEDA
 
Recent beschikbaar gekomen zijn 3 nieuwe CD's met lectures van Swami Veda. De eerste CD gaat over de Vedas en westerse filosofie en de Upanishads (4 lectures), de tweede heeft als onderwerp de Sankhya Filosofie, een essentieel onderdeel van de Yogafilosofie (4 lectures), de derde gaat over de Yogasutras van Patanjali, sutras 1.1 t/m 1.19 (6 lectures). De CD's zijn los te bestellen, maar ook als één pakket in een aantrekkelijke aanbieding. De CD's sluiten uitstekend bij elkaar aan gezien de onderwerpen. Bekijk de CD's door hier te klikken:
 
 
                                                
Dr. JAGADANANDA DAS AND THE MANUSCRIPTROOM  OF SWAMI VEDA BHARATI
 
Dr. Jagadananda, een nieuwe langdurige bewoner van de ashram heeft zich gestort op de vertaling van een aantal nooit eerder vertaalde manuscripten w.o. Upanishad geschriften die zich bevinden in de persoonlijke bibliotheek van Swami Veda met vele onvertaalde geschriften.   Klik hier voor een impressie en foto:
 
                                             
 YOGA EN AYURVEDA
 
Een artikel en foto van Shruti Swamij over yoga en ayurveda en een ashrambezoekster gespecialiseerd in Ayurveda. Klik hier voor het artikel:
 

 

 FATHER THOMAS INTERVIEWT SWAMI VEDA
Klik hier:
http://www.yogaineurope.eu/newsandevents/news/111/